Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml

Dit product bevat:
-  150ml Wolf's Chemicals Leather Sealant

- Productcode: #WL2NT150

€ 35,49
Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Productbeschrijving Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml

 • Bescheming voor alle soorten leer.
 • Beschermt tegen vuil, verkleuring en scheurvorming.
 • Geeft een goede beschermingslaag.
 • Maakt het leer niet glimmend.

Wolf’s Nano Leather Sealant “Hiderphobe” is voor het impregneren van leer oppervlakken. Dit product vormt een super-hydrofobe coating op leder oppervlakken. Het beschermt tegen de absorptie van vloeistoffen en helpt voorkomen dat vuil en andere verontreinigen zich zullen hechten aan het leer. Niet zal het alleen beschermen tegen vuil, maar het helpt ook beschermen tegen vroegtijdige scheurvorming en verkleuring.

Gebruiksaanwijzing:
Reinig het oppervlak grondig en zorg ervoor dat er geen zeep of reinigingsmiddel residu achterblijft. Laat het volledig drogen voor het aanbrengen. Gelijkmatig en rustig een matige hoeveelheid van de sealant aanbrengen met een zachte microvezel applicator of microvezel doek. Zodra het oppervlak is behandeld, wachten voor 15 tot 20 minuten (boven de 15 graden Celsius aanbrengen) en daarna een tweede laag aanbrengen voor het beste resultaat. Houdt u rekening met een uithardingstijd van 12 uur!

Nano oppervlakte:
Een enkele nano behandeling bestaat uit 3 lagen: De eerste is een verbindingslaag en vormt de basis van de coating. Deze laag wordt echter een permanent onderdeel van het oppervlakte waarop het is aangebracht. Deze SiO2 of “Quartz/glas” laag zal beschermen tegen verschillende elementen voor een uitzonderlijk lange tijd.
De tweede “vullaag” verankert de “bindlaag” en vult de ruimtes tussen nanodeeltjes om een homogeen nano oppervlakte te vormen, dat nodig is voor de laatste laag.

De derde “hydrofobe laag” verbindt zich met de eerste 2 lagen en zorgt voor oppervlakte ruwheid, welke het hydrofobe lotus effect creëert.

Eigenschappen van een super-hydrofobe (nano) coating:

De coating zelf is zeer dun, ongeveer 1 nanometer dik. Die met het blote oog niet gezien kan worden.
De coating vormt een zeer sterke binding met het lakoppervlakte en deze laag is behoorlijk lastig te verwijderen.
De coating zal niet opbouwen. Dat betekent dat het toevoegen van meerdere lagen niet nodig is, omdat deze niet meer zal opbouwen tot een sterkere coating.
De coating zal water afstoten en vuil/ besmetting zal niet hechten met het behandelde oppervlakte.
Bij koud weer kan de hydrofobiciteit van nano coatings verminderen! In deze omstandigheden, de luchtvochtigheid hebben de neiging om een dichte laag van vocht achter te laten, welke kan blijven ‘plakken’ aan het oppervlakte en voorkomen de vorming van waterdruppels door de voortdurende luchtvochtigheid. Warme lucht kan de nano coating verbeteren.

Nano-coating aanbrengen op een nieuwe lak:
De nano-coating kan worden aangebracht in 2 stappen. De eerste stap zal behandeld moeten worden met de nano-glaze (Shine&Glaze). Zo zal het een gladde en hydrofobe oppervlakte worden.
De tweede stap kan worden behandeld met de nano-sealant(Hard Body or Bodyguard). Deze versterkt het hydrofobe oppervlak, welke is gevormd in de eerste stap. Zo zal het een super Hydro fobisch laag worden.

Nano-coating aanbrengen op een gebruikte lak:
De nano-coating kan worden aangebracht in 3 stappen. De eerste stap is de nano-polish (Shine&Seal), zodat het een uitstekend gladde oppervlakte zal worden en krasvrij. Vervolgens gerbuikt u de nano-glaze (Shine&Glaze). Dit verstekt de middelste laag. De laatste stap is de nano-sealing (Hard Body or Bodyguard). Zo zal het een super Hydro fobische laag worden.

Dit product bevat:
-  150ml Wolf's Chemicals Leather Sealant

- Productcode: #WL2NT150

Specificaties Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml naar boven

 • Merk: Wolf's Chemicals
 • Merk: Wolf's Chemicals
 • Producttype: Interieur
 • Verpakking: Flacon
 • Reviews over Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml naar boven

  Deel je ervaring met anderen! Schrijf een review!

  U beoordeelt: Wolf's Chemicals Leather Sealant 150 ml

  Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling

  Onze voordelen

  • keurmerk
  • Voor 22:00 besteld*? Morgen in huis.
  • Achteraf betalen Betaal na 14dagen.
  • PakjeGemak afhaalpunt via PostNL
  • Zakelijk inkopen Bij Weblectronics